Acasă | Despre noi | Instalaţii | Servicii | Produse | Portofoliu | Contact
 
 
-> despre noi
   

S.C. MARINSTAL BEST S.R.L. a fost înfiinţată în iunie 2006, având ca principal domeniu de activitate instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii hidro, instalaţii de climatizare şi jaluzele verticale. În acestă perioadă a avut colaborări cu alte firme de profil, lucrând şi sub antepriză.

Pentru ca rezultatul unei colaborări cu noi să fie în concordanţă cu aşteptările dumneavoastră, societatea noastră vă pune la dispoziţie următoarele:
- echipă profesionistă, tânără, dinamică, deschisă şi temeinic pregatită în domeniul instalaţiilor sanitare, termice, hidro şi de climatizare, care vă stă la dispoziţie în orice moment special pentru a vă satisface cele mai diverse dorinţe şi necesităţi, cu respectarea standardelor, normelor şi a legislaţiei în vigoare;
- servicii complete în domeniul instalaţiilor sanitare, termice, hidro şi de climatizare;
- materiale de calitate;
- siguranţă şi rapiditate în execuţia lucrărilor;
- idei moderne;
- garanţie pentru toată gama de lucrări executate;
- colaborare permanentă.

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea şi nu în ultimul rând preţurile accesibile reprezintă baza fundamentală a firmei noastre, astfel încât dumneavoastră, clienţii noştri, să fiţi mulţumiţi de serviciile noastre, precum şi de colaborarea cu societatea noastră.

   
   
Copyright © 2019 Marinstal Best - Instalaţii termice, instalaţii sanitare. Creat şi găzduit de VioletWeb